GRATIS CW Pix fotoapp voor Android en Apple IOS

Je Smartphone zit waarschijnlijk vol met foto’s. Logisch, want je gebruikt hem steeds vaker als fotocamera. Met deze foto’s kan je van alles doen. Je kan ze toevoegen aan een bericht op Facebook, versturen in een chatbericht via WhatsApp of … laten printen op de allerhoogste kwaliteit via de gratis CW PIX app van Camera Warehouse.

Foto's van je Smartphone op Fotopapier laten afdrukken - waar je ook bent!

Installeer nu de CW PIX app en ervaar hoe eenvoudig het is om foto’s te bestellen direct vanaf je smartphone of tablet. We printen ze voor je op professioneel Epson printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van onze prints zijn 75 jaar gegarandeerd. De CW PIX app is ook te gebruiken in combinatie met andere foto-apps. Gebruik je bijvoorbeeld Instagram voor het bewerken van je foto’s, dan is de CW PIX app de ideale aanvulling om het eindresultaat te printen. De foto's kan je ophalen in een van onze winkels of tegen een kleine vergoeding laten opsturen.

Kaarten ontwerpen en bestellen en laten versturen - waar je ook bent

Daarnaast biedt CW PIX de mogelijkheid om met je eigen foto’s kaarten te ontwerpen en te versturen. Ideaal voor tijdens vakanties, Valentijn, verjaardagen of kerstmis. Je kan natuurlijk ook zomaar iemand een kaartje sturen! Maak een keuze uit één van de acht layouts, kies je foto’s uit en voer je persoonlijke boodschap in op zowel de voor- als achterzijde van de kaart. Wij drukken de kaart met een professionele digitale HP Indigo drukpers en brengen een lamineer laag aan zodat de kaart altijd mooi blijft.

Functies:

  • Ontwerpen en versturen van ansichtkaarten met persoonlijke tekst op voor- en achterzijde.
  • Print fotobestanden van een tablet of smartphone
  • Voor fotobestellingen die bezorgd moeten worden in Nederland geldt een levertijd van 3-5 werkdagen (in België, 1-2 werkdagen langer).
  • Levertijd voor ansichtkaarten is ongeveer 2 werkdagen.
  • Foto’s worden op Epson Professional papier geprint.
  • Foto’s worden per stuk gecorrigeerd op helderheid en kleur.
  • Vierkanten printformaten zijn mogelijk (handig i.c.m. Instagram).
  • Betalen via iDeal, Bank, Paypal en Credit Card is mogelijk.

Download nu gratis de onze app in de Apple App store of de Google Play store